Selecteer een pagina

Onze werkzaamheden

Of bel: 06-50803411

Binnenwerk

Bepaal de sfeer in huis

Met de kleuren van kozijnen, plinten, lambrisering, wanden en plafonds bepaalt u grotendeels de sfeer in huis. Als schilders genieten wij ervan als we zien hoe door onze handen interieurs een nieuw leven krijgen. We schilderen, sausen en spuiten. Dit begint bij een goed advies over de kleurenstelling. Wellicht heeft een zelf goede ideeën, maar als u twijfelt of u wilt zich laten inspireren, kunt u zeker op onze inbreng rekenen. Wij werken uitsluitend met producten van A-kwaliteit. Een kwalitatief goede verflaag betekent optimale bescherming tegen beschadigingen en aantasting van vocht. Daarom geven wij veel aandacht aan de voorbehandeling van de ondergrond. Het resultaat is strak schilderwerk dat jarenlang in takt blijft. U kunt ons ook het onderhoud van het schildwerk laten verzorgen. Als ze periodiek beschadigingen en houtrot bijwerken, blijft het hout in optimale conditie. Na het schilderen van het project, stellen wij samen met u een onderhoudsplan op.

Buitenwerk

Strak in de lak

Door onze expertise op het gebied van schilderwerk zijn wij in staat uw pand te voorzien van de “verfjas” die het nodig heeft. In een kleur die u wenst en die bij de sfeer van de woning c.q. het zakenpand en de omgeving past. Uiteraard werken we met professionele materialen. Door de ontwikkelingen van de verven is het mogelijk om langer in de herfst en winter door te werken, al of niet met afscherming.

Als wij bij u schilderen zien wij uw pand van heel dichtbij. Wij letten dan niet alleen op het schilderwerk, maar wij kijken ook naar eventuele andere problemen die u van afstand niet kunt waarnemen. U kunt hierbij denken aan loodwerk dat stuk is, scheuren in metselwerk, ondeugdelijke voegen, stucwerk dat gebreken vertoont enz. Als u dat wilt, zoeken wij in overleg met u een oplossing die bij u past.

Lak en latex spuiten

Egaler en gladder

Het spuiten van verf op wanden en plafonds geeft een egaler en gladder resultaat dan wanneer het met een verfroller wordt aangebracht. Spuiten laat geen ongewenste structuren achter waardoor met name glad gestucte wanden en plafonds er veel strakker en egaler zullen uitzien.

Daarnaast kunnen wij ook lak spuiten op verschillende materialen, hierbij moet u denken aan deuren, kozijnen, plinten, maar ook radiatoren.

Wij kunnen één of verschillende kleuren spuiten.
Prijstechnisch is één enkele tint het voordeligst en het snelst klaar en wordt daarom door ons het meest toegepast. Voor wanden + plafonds geeft dat een zeer ruimtelijk effect. Met meerdere tinten ontstaan strakke lijnen tussen plafond en wanden hetgeen er erg fraai uitziet. Dit neemt wat meer tijd in beslag vanwege droogtijd van de verf. Daarnaast kunnen wanden in een glanzende of matte krasvaste coating gespoten worden. Ideaal voor een keukenwand of gewoon als decoratie.

Glad stucwerk ideaal om te spuiten. Maar ook de meeste andere ondergronden zijn prima spuiten.

Kitwerk

Strakke afwerking

Tops Schilderwerken is inmiddels met zijn 30 jaar ervaring een echte specialist op dit gebied geworden. Kitwerk zorgt mede voor een strak en afgewerkt uiterlijk. Daarnaast helpt kit u voor het behoud van de conditie van materialen, het zorgt ervoor dat er geen water en vuil tussen de naden komt te zitten. Dit is bijvoorbeeld in uw badkamer erg belangrijk. Voorkom houtrot schade en lekkages met een goed verzorgd kitwerk. Of het nu gaat om uw glaswerk, kozijnen of badkamer te kitten, wij helpen u graag.

Beginnen uw huidige kitnaden los te laten en zijn ze toe aan vervanging? Wij zullen alles grondig verwijderen en de ondergrond reinigen en brengen er voor u een nieuwe kitnaad op.

Onderhoud

Voorkom extra kosten

Onderhoud is belangrijk voor de levensduur van alle houtsoorten. Constateert u bladders, kale of rotte plekken, of naden tussen glas en kozijn, slechte glaslatten en overmatig mosgroei die u niet meer kunt verwijderen, dan bent u eigenlijk al te laat. Dan is een grondige onderhoudsbeurt sterk aan te raden. Laat het niet zover komen dan blijven de onderhouds kosten laag. Tevens zorgt regelmatig onderhoud ervoor dat alle materialen er als nieuw uitzien. U zult dus regelmatig moeten controleren of het object aan onderhoud toe is. Om te beslissen of er onderhoud nodig is zult u kennis en over materiaal moeten beschikken, dit is het werk van specialisten. Al dit werk nemen wij graag van u uit handen. Samen met u stellen wij een onderhoudsplan op om achterstallig-onderhoud in de toekomst te voorkomen. Bel of mail ons voor een afspraak bij u op locatie.

Onze gallerij

Recent werk

Recensies

Eerst twijfelde we nog of wij het schilderwerk zelf gingen doen. Maar na een gesprek met Frank Tops waren we overtuigd dat hij het mocht komen schilderen. Wat een vakman!

Client Since 1995

Super blij met het schildwerk!

Client Since 1995

Wij wisten niet welke kleuren nu echt goed bij onze keuken pastte. Het advies van Tops Schildwerken heeft ons de keuze kunnen maken en wat zijn we blij met het resultaat!

Client Since 1995